Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚοινό πεδίο δοκιμών εγχυτήρων ραγών

Ησυχία Common Rail Injector Tester Τεστ θόρυβος ≤ 50dB Τεστ τάση 0-1000V

Ησυχία Common Rail Injector Tester Τεστ θόρυβος ≤ 50dB Τεστ τάση 0-1000V

  • Ησυχία Common Rail Injector Tester Τεστ θόρυβος ≤ 50dB Τεστ τάση 0-1000V
Ησυχία Common Rail Injector Tester Τεστ θόρυβος ≤ 50dB Τεστ τάση 0-1000V
Λεπτομέρειες:
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Test Mode: Manual/Automatic Product Name: Common Rail Injector Test Bench
Test Report: Printable Test Accuracy: 0.2%FS
Test Time: 0-99.99s Test Temperature: 0-200℃
Test Leakage: 0-999ml/min Test Voltage: 0-1000V
Υψηλό φως:

Μηχανή δοκιμής ενέττησης ντίζελ common rail

,

Τεχνικός πάγκος δοκιμής common rail προς πώληση

,

Αθόρυβος δοκιμαστής ενέτρησης κοινού σιδηροδρόμου

Περιγραφή του προϊόντος:

Το Common Rail Injector Test Bench είναι ένα ισχυρό και προηγμένο διαγνωστικό εργαλείο common rail και πλατφόρμα δοκιμών ενέσεων που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών τεχνικών εξυπηρέτησης ενέσεων.Αυτό το εξοπλισμό δοκιμών Common Rail παρέχει ένα ολοκληρωμένο εύρος δοκιμών 0-4000bar, 0-200°C, 0-1000V και 0-500ml/min, και είναι ιδανικό για τη δοκιμή και τη διάγνωση των εγχέσεων για τα συνηθισμένα συστήματα καυσίμων σιδηροδρόμων.το Common Rail Injector Test Bench είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργαστήριο που ειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή του συστήματος common rail.

Το Common Rail Injector Test Bench έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν γρήγορο, ακριβή και αξιόπιστο τρόπο δοκιμής και διάγνωσης των ενέτρων,παρέχοντας στους επαγγελματίες τεχνικούς τη δυνατότητα να εντοπίζουν γρήγορα και με ακρίβεια σφάλματα του εγχέτη και να επιλύουν γρήγορα τυχόν κοινά προβλήματα του σιδηροδρομικού συστήματοςΗ ενσωματωμένη οθόνη παρέχει σαφή εικόνα των αποτελεσμάτων των δοκιμών και η διαισθητική διεπαφή χρήστη διευκολύνει τους τεχνικούς να χειρίζονται την συσκευή και να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές της.

The Common Rail Injector Test Bench is a highly reliable and accurate testing equipment that ensures professional technicians can quickly and accurately diagnose and repair injector faults in common rail systemsΜε το εκτεταμένο φάσμα δοκιμών και την διαισθητική διεπαφή χρήστη,το Common Rail Injector Test Bench είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εργαστήριο που ειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή του συστήματος common rail.


Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Τεχνικός πάγκος δοκιμής ενέτρησης Common Rail
  • Τρόπος δοκιμής: χειροκίνητο/αυτόματο
  • Πίεση δοκιμής: 0-4000bar
  • Ταχύτητα δοκιμής: 0-1000bar/s
  • Χρόνος δοκιμής: 0-99.99s
  • Δοκιμαστική ροή: 0-500 ml/min
  • Πλατφόρμα δοκιμής ενέττησης
  • Σύστημα αξιολόγησης του ενέττη
  • Εργαλείο διάγνωσης κοινών σιδηροδρομικών γραμμών

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία παραμέτρου Αξία παραμέτρου
Ονομασία του προϊόντος Τεστ δοκιμής ενέττησης κοινής σιδηροτροχιάς
Δοκιμαστική τάση 0-1000V
Θερμοκρασία δοκιμής 0-200°C
Πίεση δοκιμής 0-4000bar
Ταχύτητα δοκιμής 0-1000bar/s
Τρόπος δοκιμής 0-20A
Ακριβότητα δοκιμής 00,2% FS
Χρόνος δοκιμής 0-99.99s
Έκθεση δοκιμής Εκτυπώσιμα

Εφαρμογές:

Κέντρο δοκιμής ενέττησης κοινού σιδηροδρομικού ∙ Σύστημα αξιολόγησης ενέττησης

Το Common Rail Injector Test Bench είναι ένα σύστημα αξιολόγησης των ενέσεων που έχει σχεδιαστεί για να αξιολογεί με ακρίβεια και ακρίβεια τις επιδόσεις των ενέσεων Common Rail.χρόνος δοκιμήςΠαρέχει μια διεπαφή μέσω USB/RS232 για εύκολη μεταφορά και χειρισμό δεδομένων.

Το Common Rail Injector Test Bench είναι σε θέση να μετρά με ακρίβεια την πίεση δοκιμής από 0-4000bar, το χρόνο δοκιμής από 0-99.99s και τη διαρροή από 0-999ml/min.Αυτό βοηθά στην ακριβή διάγνωση της απόδοσης των ενέτρων και τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων.Με ένα αξιόπιστο και ακριβές σύστημα αξιολόγησης, γίνεται ευκολότερη η αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με την απόδοση του εγχέτη.

Το δοκιμαστικό πάγκο ενέτρησης Common Rail είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για οποιαδήποτε εγκατάσταση συντήρησης οχημάτων ή εργαστήριο μηχανικού.Πρόκειται για ένα ευέλικτο και αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης των ενέσεων που βοηθά στην ταχεία και ακριβή αναγνώριση και διάγνωση προβλημάτων απόδοσης των ενέσεων..


Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για δοκιμαστικό πάγκο ενέτρησης Common Rail

Το Common Rail Injector Test Bench είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης των ενέσεων, που παρέχει αξιόπιστο εξοπλισμό δοκιμών common rail.Τρόπος δοκιμής χειροκίνητος/αυτόματου, ρεύμα δοκιμής 0-20A, πίεση δοκιμής 0-4000bar και ακρίβεια δοκιμής 0,2% FS.

Το Common Rail Injector Test Bench έχει σχεδιαστεί για να μετρά και να αναλύει την απόδοση των common rail injectors.Παρέχει ένα γρήγορο και ακριβή τρόπο για την αξιολόγηση των ενέτρων, έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε το κόστος συντήρησης και να βελτιώσετε την απόδοση του ενέττη.

Προσφέρουμε εξατομικευμένη υπηρεσία για το Common Rail Injector Test Bench, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη λύση για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση του δοκιμαστικού πάγκου ενέτρησης κοινού σιδηροδρόμου

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για Common Rail Injector Test Benches.7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσουμε με τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Παρέχουμε επιτόπια εκπαίδευση και οδηγίες σχετικά με τη σωστή χρήση και συντήρηση του Common Rail Injector Test Bench.Η εκπαίδευσή μας είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις ειδικές σας ανάγκες και να διασφαλίζει ότι θα έχετε το μέγιστο από την εξέταση σας.

Προσφέρουμε επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης για το Common Rail Injector Test Bench.και περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή για τις απαραίτητες επισκευές..

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή για δοκιμαστικό πάγκο ενέτρησης κοινού σιδηροδρόμου

Για το Common Rail Injector Test Bench, χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή υλικά συσκευασίας για να διασφαλίσουμε την ασφαλή άφιξη του προϊόντος.Παρακάτω παρουσιάζονται οι διαδικασίες συσκευασίας και αποστολής για το δοκιμαστικό πάγκο ενέτρησης Common Rail.

  • Ο δοκιμαστικός πάγκος Common Rail Injector τοποθετείται με ασφάλεια σε επένδυση αφρού και στη συνέχεια τυλίγεται σε πλαστικό.
  • Στη συνέχεια το προϊόν τοποθετείται σε ένα ανθεκτικό κουτί με μαξιλαριστικό υλικό για να προστατεύεται από οποιοδήποτε χτύπημα ή δονήματα κατά τη μεταφορά.
  • Το κουτί σφραγίζεται με ταινία και επισημαίνεται ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν ανοίγει κατά τη μεταφορά.
  • Στη συνέχεια, το κουτί αποστέλλεται μέσω αξιόπιστης και ασφαλούς υπηρεσίας ταχυδρομείου.

Γενικά ερωτήματα:

Ερωτήματα και απαντήσεις για το δοκιμαστικό πάγκο ενέσιμων σιδηροδρόμων
  • Ε: Τι είναι ένα δοκιμαστικό πάγκο κοινού σιδηροδρομικού εγχέτη;

    Α:Το Common Rail Injector Test Bench είναι μια εξειδικευμένη συσκευή που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή των επιδόσεων των συστημάτων έγχυσης καυσίμου common rail.Έχει σχεδιαστεί για να διαγνώσει προβλήματα με τους εγχέτες και να χειριστεί την ταχύτητα ροής καυσίμου για βέλτιστη απόδοση.

  • Ε: Ποια είναι τα οφέλη της χρήσης των δοκιμαστικών πάγκων Common Rail Injector;

    Α:Τα Common Rail Injector Test Benches παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για τη δοκιμή και διάγνωση συστημάτων έγχυσης καυσίμου common rail..Επιπλέον, επιτρέπουν εύκολο χειρισμό της ταχύτητας ροής καυσίμου για βέλτιστες επιδόσεις.

  • Ε: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των δοκιμαστικών πάγκων Common Rail Injector;

    Α:Οι πάγκοι δοκιμών ενέσιμων καυσίμων κοινών σιδηροδρομικών γραμμών διαθέτουν μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν και να αυξήσουν την ακρίβεια των δοκιμών και της διάγνωσης των συστημάτων ενέσιμης καυσίμου κοινών σιδηροδρομικών γραμμών.Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια προηγμένη διεπαφή, δυνατότητες καταγραφής δεδομένων και ρυθμιζόμενος έλεγχος ροής καυσίμου.

  • Ε: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δοκιμαστικό πάγκο ενέτρησης κοινού σιδηροτροχίου;

    Α:Η χρήση ενός Common Rail Injector Test Bench είναι σχετικά απλή.Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την προηγμένη διεπαφή για να διαγνώσετε τυχόν προβλήματα και να χειριστείτε την ταχύτητα ροής καυσίμου για βέλτιστες επιδόσεις.

  • Ε: Ποιοι τύποι συστημάτων έγχυσης καυσίμου common rail μπορούν να δοκιμαστούν με δοκιμαστικό πάγκο common rail injector;

    Α:Οι δοκιμαστικοί πάγκοι Common Rail Injector είναι σχεδιασμένοι για να λειτουργούν με όλους τους τύπους συστημάτων έγχυσης καυσίμου common rail.


Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI ADM TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: yeming

Τηλ.:: +8613961830297

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα
Κοινός εξοπλισμός δοκιμής ραγών

ADM8725 κοινός εξοπλισμός δοκιμής σιδηροδρομικών συστημάτων, για injectiors και τις αντλίες ραγών δοκιμής τα διαφορετικές κοινές

κοινό πεδίο δοκιμών σιδηροδρομικών συστημάτων 18.5KW 2000Bar για τη δοκιμή των διαφορετικών ειδών κοινών εγχυτήρων και αντλιών ραγών

ADM825,2500Bar, 15/18.5/22Kw, κοινό πεδίο δοκιμών σιδηροδρομικών συστημάτων

ADM8725, κοινός εξοπλισμός δοκιμής ραγών, για τους εγχυτήρες BOSCH/DENSO/DELPHI/CUMMINS/ERPILLAR και τις αντλίες,

Κοινό πεδίο δοκιμών εγχυτήρων ραγών

Κοινό πεδίο δοκιμών εγχυτήρων ραγών, με τα μεγάλα datas δοκιμής, για τη δοκιμή των διαφορετικών κοινών εγχυτήρων ραγών

BOSCH, κοινό πεδίο δοκιμών εγχυτήρων ραγών των ΔΕΛΦΏΝ, ΔΕΛΦΟΊ, για τη δοκιμή των διαφορετικών κοινών εγχυτήρων ραγών

Πεδίο δοκιμών HEUI, 4KW, λειτουργία οθόνης αφής, αποτελέσματα της δοκιμής εκτύπωσης.

Εξεταστικοί διαφορετικοί κοινοί εγχυτήρες, δοκιμή της διαρροής και κρίση ραγών της θέσης, μετρητής ροής

Καυσίμου πάγκο δοκιμών αντλίας

ADM720 μηχανικό πεδίο δοκιμών αντλιών καυσίμων για τη δοκιμή των διαφορετικών αντλιών

ADM600, μηχανικό πεδίο δοκιμών αντλιών καυσίμων, έξι είδη δύναμης παραγωγής για την επιλογή, για τη δοκιμή των διαφορετικών αντλιών βενζίνης

ADM700, πεδίο δοκιμών αντλιών καυσίμων, για τη δοκιμή των αντλιών βενζίνης, έξι είδη δύναμης παραγωγής για την επιλογή

Ο ελεγκτής ADM EUI/EUP (χωρίς πεδίο δοκιμών), για τη δοκιμή του EUI/EUP, αποτελείται από τα συγκεκριμένα εξαρτήματα Cambox&Controller&

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Κοινός εξοπλισμός δοκιμής ραγών προμηθευτής. © 2014 - 2024 commonrail-testbench.com. All Rights Reserved.